Inschrijven - Nedflex Spanbroek
255
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-255,bridge-core-3.0.2,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Inschrijven

Nedflex Uitzendbureau Spanbroek krijgt werkzoekenden in West-Friesland, de Noordkop, Alkmaar – Heerhugowaard en Edam – Volendam al 25 jaar aan het werk. Ron en Ria Kostense en hun team maken het verschil met hun tomeloze inzet, persoonlijke benadering en hun schat aan ervaring.

Nedflex Uitzendbureau Spanbroek heeft een groot klantenbestand en krijgt dagelijks nieuwe aanvragen voor tijdelijk personeel. Elke dag weer zijn er tientallen schilders, magazijnmedewerkers, heftruckchauffeurs, stratenmakers, oppermannen, productiemedewerkers, timmermannen en horecamedewerkers aan het werk dankzij de inspanningen van Nedflex Spanbroek. En uiteraard beperkt het werkaanbod zich niet tot deze functies.

Ben je benieuwd naar het actuele aanbod vacatures, bekijk dan onze vacaturepagina. Je kunt ons ook bellen of een mail sturen, wij staan voor je klaar.

Ik ben op zoek naar werk

Inschrijven bij Nedflex Uitzendbureau

  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.