Werkgevers

Nedflex Uitzendbureau Spanbroek

Nedflex Uitzendbureau Spanbroek is een servicegericht uitzendbureau met 25 jaar ervaring in de flexbranche. De eigenaren Ron en Ria Kostense onderscheiden zich van andere uitzenders door hun persoonlijke benadering en liefde voor het vak. Dit komt onder meer tot uiting in de uitstekende begeleiding die kandidaten krijgen van deze zeer ervaren intermediairs.

Nedflex is een breed uitzendbureau. Zij heeft een goed gevulde database met een zeer divers aanbod aan uitzendkrachten. De hoofdmoot wordt gevormd door technische vacatures in de regio’s West-Friesland, Alkmaar – Heerhugowaard en Edam – Volendam. Ook voorziet zij dagelijks veel lokale MKB’ers van gemotiveerde flexkrachten.

Dankzij haar jarenlange ervaring, goedgevulde flexpool en gedrevenheid, heeft Nedflex Heerhugowaard / Spanbroek vacatures doorgaans binnen één werkdag ingevuld.

Doen waar u goed in bent

Door gebruik te maken van de juiste flexibele medewerkers, houdt u ruimte over om datgene te doen waar u goed in bent. Een flexibele schil is anno 2017 min of meer een voorwaarde voor (gezonde) groei. Nedflex Spanbroek helpt u daarbij.

Verzekerd van kwaliteit

Wie kiest voor samenwerking met Nedflex Spanbroek, is verzekerd van kwaliteit. U bent verzekerd van de juiste mensen op de juiste plek (en dat binnen afzienbare tijd) en van een correcte administratieve afhandeling. Nedflex is lid van de Algemene Bond voor Uitzendorganisaties, is ISO 9001:2008 gecertificeerd en voldoet aantoonbaar aan alle eisen die keuringsinstanties SNA (NEN) en CROP stellen.

Payrolling

Onze focus ligt op uitzenden. Dat is onze specialiteit. Als onderdeel van de landelijke opererende Nedflex Holding kunnen wij u ook op andere gebieden ontzorgen. Denk daarbij aan personeelsdiensten als werving & selectie & payrolling. Met name payrolling is sterk in opkomst, omdat het werkgevers in staat stelt om medewerkers 5,5 jaar flexibel in dienst te houden en tegelijkertijd de administratieve lasten en kosten terug te dringen. Ook wordt payrolling gezien als hét antwoord op de Wet DBA, omdat het ZZP’ers de kans biedt als zelfstandige te blijven opereren terwijl ze juridisch gezien in dienst zijn van het payrollbedrijf. De opdrachtgever wordt op zijn beurt gevrijwaard van naheffingen van de Belastingdienst. Meer weten over de voordelen van payrolling? Klik hier.

Hou meer tijd over door gebruik te maken van een goede flexibele schil!

– wij helpen u hierbij