Payrolling

Payrolling voor werkgevers

Werkgeverschap is de laatste jaren steeds complexer geworden, terwijl de risico’s die u als ondernemer loopt ook groter zijn geworden. Niet zo gek dus, dat payrolling enorm aan populariteit heeft gewonnen. Als onderdeel van Nedflex Payrolling en Uitzenden, kan Nedflex Spanbroek u de meest ontzorgende payrolldienstverlening aanbieden tegen een zeer scherp tarief.


Wat is payrolling?

Kort samengevat: Nedflex neemt al uw betaalde medewerkers over. Zij komen bij ons op de payroll te staan. U besteedt zodoende alle administratieve en juridische rompslomp uit.

Ontzorgen

Nedflex ontzorgt u door alle administratieve handelingen die betrekking hebben op uw personeel uit handen te nemen. Wij maken de contracten, betalen de lonen, dragen de premies af en voeren een correcte administratie. U geeft per periode de gewerkte uren door, wij doen de rest.

Juridisch werkgever

Nedflex wordt dus juridisch werkgever. Hiermee nemen wij alle arbeidsrechtelijke risico’s, van ziekte en arbeidsongeschiktheid tot re-integratie, over. De contractadministratie, doorbetaling bij ziekte en alle overige werkgeversverplichtingen: wij regelen het.

U blijft wel de kapitein op uw eigen schip. U werft, selecteert en beoordeelt uw medewerkers, verzorgt de planning en onderhoudt het dagelijkse contact met uw team. Op die manier behoudt en onderhoudt u zelf de band met uw werknemers.

Payrolling bij Nedflex

Nedflex is lid van de ABU en beschikt over alle benodigde certificeringen. Daarnaast is Nedflex de speciaal geselecteerde payrollpartner van LTO Arbeidskracht en Koninklijke Horeca Nederland. Wij zijn tevens Topleverancier van RECRON. Overweegt u te payrollen, wilt u meer weten of wilt u een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Payrolling voor ZZP’ers en opdrachtgevers

Bent u ZZP’er? Dan is payrolling voor u wellicht een win-win scenario. Payrolling biedt ZZP’ers namelijk de zekerheid van een vast dienstverband met de voordelen van zelfstandigheid. U bent formeel in dienst bij ons, maar bepaalt zelf waar u werkt, wanneer en voor hoeveel. ZZP’ers die kiezen voor payrolling, voldoen aan alle eisen van de Wet DBA en houden ondernemersrisico’s buiten de deur. Tegelijkertijd profiteert u wel van de vrijheid en beloning van een bestaan als zelfstandige.

Maakt (of… maakte) u veel gebruik van ZZP’ers? Wilt u graag met dezelfde ZZP’ers blijven werken, zonder dat u ze als gevolg van de Wet DBA in loondienst hoeft te nemen? Kies dan payrolling. Dan kunt u dezelfde vakkrachten inzetten, maar tegen lagere administratieve lasten en zonder risico op naheffingen na controle van de modelovereenkomst door de Belastingdienst. De ZZP’er is namelijk formeel bij ons in dienst, terwijl u verder alles direct met de ZZP’er zelf regelt.

Ik wil meer weten over payrolling van / voor ZZP’ers!